2017 2015 2013 2011

   · ETKİNLİK Giriş Sayfası

ATEX SEMPOZYUMU DANIŞMA KURULU YAPILDI - ATEX (PARLAYICI VE PATLAYICI ORTAMLARDA GÜVENLİK) SEMPOZYUMU


 
16 Nisan 2011 tarihinde EMO Genel Merkezi’nde ATEX Sempozyumu Danışma Kurulu yoğun katılımla yapıldı. EMO Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Erdal Apaçık tarafından yürütülen toplantıda sempozyumun adından, içeriğine kadar katılımcıların önerileri alındı.
 

21-22-23 Eylül 2011 tarihlerinde Ankara`da yapılması planlanan ATEX Sempozyumu için ilgili tüm kuruluşlar ile ünviersitelere yapılan çağrı üzerine aşağıdaki kurum temsilcileri katılım sağladı.

Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Jandarma  Genel Komutanlığı, Mke, Hazine Müsteşarlığı, İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, Türk Tabipleri Birliği, Tse, Tse İzmir, Tübitak  Mam, Türk Akreditasyon Kurumu, Türk Şeker Kurumu, Türkiye Taşkömürü Kurumu, Kimya Mühendisleri Odası, Petrol Mühendisleri Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, , İstanbul Üniversitesi,  İtü,  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Odtü, Osmangazi Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Tobb Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Aselsan, Tusaş/Tai, Havelsan, Gazbir, Opet Petrolcülük A.Ş temsilcileri katılımcı olarak yer almışlardır.

Sempozyum İsmi, Mevzuat, Denetim Yöntemleri, Denetim Mekanizmaları ile Panel düzenlenmesi konusunda öneriler alındı. Alınan öneriler sonucunda Sempozyum Düzenleme Kurulu`nda Sempozyum ile ilgili kararlar netleştirilecektir.



`FATURADA ARTAN YÜK: DAĞITIM BEDELİ` BAŞLIKLI CANLI YAYIN GERÇEKLEŞTİ

18.04.2025
 


Çok Okunanlar


ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHİR ULUTAŞ YAZDI: İSPANYA VE PORTEKİZ`DEKİ ELEKTRİK SİSTEMİ NEDEN ÇÖKTÜ?

ÇEVRİMİÇİ SEMİNER: ALÇAK GERİLİM KISA DEVRE HESAPLARI

ÇEVRİMİÇİ SEMİNER: DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİNDE İŞLETME TOPRAKLAMASI

FATURADA ARTAN YÜK: DAĞITIM BEDELİ

TÜRKİYE ELEKTRİK ENERJİSİ İSTATİSTİKLERİ MART 2025 YAYIMLANDI

ZAMLAR ELEKTRİĞE DEĞİL ‘ÖZELE’ (EVRENSEL.NET, 06.04.2025)

TEVFİK OKUMUŞ, İBRAHİM ATALI, CELAL POLAT VE MEHMET AYSAN’IN ANILARINA SAYGIYLA

BU BEYLERİN KASASINA HER AY 5,3 MİLYAR LİRA GİRECEK (SÖZCÜ GAZETESİ, 08.04.2025)

`FATURADA ARTAN YÜK: DAĞITIM BEDELİ` BAŞLIKLI CANLI YAYIN GERÇEKLEŞTİ

ELEKTRİĞİN DAĞITIMI KENDİNDEN 3 KAT PAHALI (DÜNYA GAZETESİ, 09.04.2025)

Okunma Sayısı: 1708


Tüm Sempozyum Haberleri

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2025 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr


Diğer birimlerin iletişim bilgileri için tıklayınız

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.