MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

 


 
<< İlk <<  < Önceki <
  / 201  > Sonraki >  >> Son >>
 
 

DİSK, KESK, TMMOB VE TTB’DEN SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI YASASI’NA KARŞI KİTAP 31.05.2006

    

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, sosyal sigortalar ve sağlık haklarını “basit bir yardıma” dönüştüren ve sağlığın piyasalaştırılmasına yönelik olan Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasası’na ilişkin görüş ve değerlendirmelerini bir kitapçık olarak yayınladı.

TMMOB GENEL KURULU’NDA ÜLKE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİLDİ 30.05.2006

    

TMMOB 39. Olağan Genel Kurulu’nun açılışında Türk-İş Genel Başkanı Salih Kılıç, KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, DİSK Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Seren, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arslan, Türk Tabipler Birliği İkinci Başkanı Metin Bakkalcı, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Oyan, ÖDP Genel Başkanı Hayri Kozanoğlu, Sosyalist Demokrasi Partisi Genel Başkanı Filiz Koçali, Emek Partisi Genel Başkanı Levent Tüzel, Demokratik Toplum Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Sakık, HAK-PAR Genel Başkan Yardımcısı Fikret Şahin, Ankara 78’liler Derneği Başkanı Ruşen Sümbüllüoğlu, Kültür Sanat-Sen Başkanı Kemal Sevgisunar konuştu. TMMOB Genel Kurulu’nda yapılan açılış konuşmalarında, ülke sorunları değerlendirilirken, uyarılar yapıldı.

3. ULUSLARARASI GÜÇ MÜHENDİSLİĞİNİN TEKNİK VE FİZİKSEL PROBLEMLERİ KONFERANSI BAŞLIYOR 29.05.2006

    

“3. Uluslararası Güç Mühendisliğinin Teknik ve Fiziksel Problemleri Konferansı”, 29 Mayıs Pazartesi günü açılıyor. Gazi Üniversitesi Rektörlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen uluslararası konferans 3 gün sürecek. Konferansın açılışı 29 Mayıs Pazartesi günü saat 9.30’da Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yükseliş Salonu’nda yapılacak.

GÜÇ MÜHENDİSLİĞİNİN FİZİKSEL VE TEKNİK SORUNLARI (TECHNICAL AND PHYSICAL PROBLEMS IN POWER ENGINERING) ADLI ULUSLARARASI KONFERANSININ ÜÇÜNCÜSÜ 29 MAYIS 2006 TARİHİNDE GAZİ ÜNİVERSİTESİNDE BAŞLADI. 29.05.2006

    

''Güç Mühendisliğinin Fiziksel ve Teknik Sorunları'' (Technical and Physical Problems in Power Enginering'' adlı Uluslararası Konferans’ın üçüncüsü 29 Mayıs 2006 tarihinde Gazi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Kongre Merkezi’nde başladı.

TMMOB 39. OLAĞAN GENEL KURULU BAŞLADI 26.05.2006

    

TMMOB 39. Olağan Genel Kurulu, 25 Mayıs Perşembe günü DSİ Konferans Salonu’nda başladı. İlk gün, TMMOB delegelerinin yanı sıra sendika, dernek ve siyasal parti temsilcilerinin de katılım gösterdiği Genel Kurul’da yapılan konuşmalarda, yoksulluk, işsizlik, gelir dağılımı adaletsizliği, Danıştay’a yapılan saldırı nedeniyle kamuoyunda yaşanan tartışmalar ele alındı. Genel Kurul Salonu’nda “Ulemanın değil, bilim ve tekniğin etkin olduğu bir ülke istiyoruz”, “Bu ülke, bu halk satılık değil” yazılı bez afişler dikkat çekti.

3. ULUSLARARASI GÜÇ MÜHENDİSLİĞİNİN TEKNİK VE FİZİKSEL PROBLEMLERİ KONFERANSI BAŞLIYOR 26.05.2006

    

“3. Uluslararası Güç Mühendisliğinin Teknik ve Fiziksel Problemleri Konferansı”, 29 Mayıs Pazartesi günü açılıyor. Gazi Üniversitesi Rektörlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen uluslararası konferans 3 gün sürecek. Konferansın açılışı 29 Mayıs Pazartesi günü saat 9.30’da Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yükseliş Salonu’nda yapılacak.

TMMOB GENEL KURULU 25-26-27-28 MAYIS 2006 24.05.2006

    

25-28 Mayıs 2006 günü toplanacak TMMOB 39. Olağan Genel Kurulu, 25-27 Mayıs 2006 günlerinde toplantısını Ankara DSİ salonunda, seçimlerini ise 28 Mayıs 2006 tarihinde Mimar Kemal İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirecek.

TMMOB YÖNETİM KURULU 25-28 MAYIS TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEK 39. OLAĞAN GENEL KURULU’NA SUNMAK ÜZERE BİR DİZİ KARAR TASLAĞI HAZIRLADI. 24.05.2006

    

Tmmob 39. Olağan Genel Kurulu önerien taslakları görmek için haberin devamını tıklayınız.

ELEKTRİK DAĞITIMINDA ÖZELLEŞTİRME SORGULANDI 15.05.2006

    

Elekon ve Otomasyon 2006 Fuarı etkinlikleri kapsamında 11 Mayıs 2006 tarihinde Altınpark Fuar Merkezi’nde “Türkiye Elektrik Dağıtım Sisteminde Özelleştirme ve Son Durum” paneli gerçekleştirildi. Panelde dağıtım özelleştirmesi sorgulanırken, özelleştirme için belirlenen yöntemler de eleştirildi.

ELEKON VE OTOMASYON 2006 FUARI AÇILIYOR 12.05.2006

    

20. Enerji, Elektrik Tesisatı, Aydınlatma, Ölçme, Koruma, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı 11 Mayıs’ta Ankara’da açılıyor.

EMOP EĞİTİMİ TAMAMLANDI 11.05.2006

    

Elektrik Mühendisleri Odası'nın hayata geçirdiği otomasyon ve web portal programının (EMOP)tanıtımı ve kullanımı için EMO'ya bağlı 13 şubeden Ankara'ya gelen 40 kadar personele eğitim verildi.

EMO YÖNETİM KURULU BAŞKANI KEMAL B. ULUSALER'İN DÖRDÜNCÜ AVRUPA SOSYAL FORMU'NDA YAPTIĞI KONUŞMASI 09.05.2006

    

Porto Alegre’den başlayan Dünya Sosyal Forumunun bu gün Avrupa’da ,Atina’da sesini bir kez daha yükseltiyoruz. Buraya ,ikiyüzün üzerinde seminerin sunulacağı bu güçlü sese sesimizi katmaya geldik.

EMO YÖNETİM KURULU YAZMAN ÜYESİ CENGİZ GÖLTAŞ'IN 4. AVRUPA SOSYAL FORMU'NDA YAPTIĞI SUNUMU 09.05.2006

    

İNSANI VE DOĞAYI TEHDİT EDEN NÜKLEER SANTRAL KURMA GİRİŞİMLERİNE KARŞI HERYERDE SESLERİMİZİ YÜKSELTELİM…. NÜKLEER SANTRALLER İLE ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETMEK ZORUNDA DEĞİLİZ. ENERJİDE ÇÖZÜM DOĞAYI KİRLETMEYEN ÜRETİM TEKNOLOJİLERİDİR….

LİNUX VE ÖZGÜR YAZILIM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR 09.05.2006

    

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği, 11-14 Mayıs 2006 tarihlerindeAnkara'da, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Linux Kullanıcıları Derneği tarafından ODTÜ'nün ev sahipliğinde düzenlenen ve herkese açık olan şenliğe katılım ücretsiz.

DÖRDÜNCÜ AVRUPA SOSYAL FORMU ATİNA'DA TOPLANIYOR 03.05.2006

    

4. Avrupa Sosyal Forumu 4-5-6-7 Mayıs tarihlerinde Yunanistan'ın Atina kentinde toplanıyor. Foruma Avrupa'nın hemen her ülkesinden onbinlerce kişinin katılması bekleniyor. Bu yıl ASF'ye Türkiye'den de rekor bir katılım olacak. Türkiye'den yaklaşık bin kişi Atina'daki sosyal forum toplantılarına katılacak. TMMOB ortamından katılımcı sayısı iki yüzü geçecek.

EMOP TEST SUNUCUSU KULLANIMA AÇILDI 02.05.2006

    

22-23 Nisan 2006 tarihleri arasında OTOMASYON ve WEB PORTAL eğitimine katılan üyelerimiz ve personelimiz http://www.emo.org.tr/test.php adresinden test sunucusuna erişip egitim sırasında anlatılan konuları uygulamalı olarak yapabilirler.

NE SİNOP’TA NE ÜLKEMİZİN HİÇBİR YERİNDE NÜKLEER SANTRAL İSTEMİYORUZ 02.05.2006

    

Elektrik Mühendisleri Odası’nın sekreteryasını üstlendiği Nükleer Karşıtı Platform tarafından 29 Nisan Cumartesi günü Sinop’ta düzenlenen “Nükleer Santral İstemiyoruz” mitingi, çeşitli illerden gelen nükleer karşıtları ve Sinop halkının etkin katılımıyla gerçekleştirildi. Miting kapsamında yapılan konuşmalarda Türkiye’nin nükleer santrala ihtiyacı olmadığı vurgulanarak, yerli kaynakların değerlendirilmesi gerektiğinin altı çizildi. Nükleer santralların yaratacağı tehlikeye işaret edilirken, “Nükleer santral istiyor musunuz” sorusuna, mitinge katılan yaklaşık 20 bin kişi “Hayır” yanıtı verdi.

1 MAYIS COŞKUSU 02.05.2006

    

1 Mayıs’ta ülkenin dört bir yanında alanları dolduran emekçiler, sloganları ve pankartlarıyla demokratik taleplerini dile getirdiler. “Savaşa hayır” talebinin öne çıktığı 1 Mayıs kutlamalarında küresel saldırıya karşı küresel direniş çağrısı yapıldı.

CUMHURİYET GAZETESİ'NİN EMO YK BAŞKANI B. KEMAL ULUSALER İLE YAPTIĞI RÖPORTAJ 01.05.2006

    

EMO 40. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ulusaler , kurulması planlanan nükleer santralların enerji ihtiyacının sadece yüzde 5'ini karşılayacağının açıklandığını belirtti. Bugüne kadar yapılan tahminlerin hiçbirisinin tutmadığını vurgulayan Ulusaler, "Yıllar itibarıyla bakıldığında yapılan talep tahminleri yüzde 43.7'ye varan sapmalar gösteriyor. Bu nasıl bir talep tahminidir ki neredeyse yarı yarıya şaşmaktadır" dedi. Ulusaler, Türkiye'nin su, kömür, güneş, rüzgâr başta olmak üzere enerji kaynakları potansiyelinin üçte ikisini bile değerlendiremediğini söyledi.

SERHAT ÖZYAR YILIN GENÇ BİLİM İNSANI ÖDÜLÜ SAHİPLERİNE VERİLDİ. 27.04.2006

    

EMO 40. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ulusaler , kurulması planlanan nükleer santralların enerji ihtiyacının sadece yüzde 5'ini karşılayacağının açıklandığını belirtti. Bugüne kadar yapılan tahminlerin hiçbirisinin tutmadığını vurgulayan Ulusaler, "Yıllar itibarıyla bakıldığında yapılan talep tahminleri yüzde 43.7'ye varan sapmalar gösteriyor. Bu nasıl bir talep tahminidir ki neredeyse yarı yarıya şaşmaktadır" dedi. Ulusaler, Türkiye'nin su, kömür, güneş, rüzgâr başta olmak üzere enerji kaynakları potansiyelinin üçte ikisini bile değerlendiremediğini söyledi.

 


TELE 1- SABAH PUSULASI

28.03.2024
 


Çok Okunanlar


DEPREMZEDEYE DEĞİL ENERJİ ŞİRKETLERİNE DESTEK

KTMMOB EMO YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

SİNOP NÜKLEER GÜÇ SANTRALI İNADINDAN VAZGEÇİLMELİDİR   

TELE 1- SABAH PUSULASI

EMO 49. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANIYOR

EMO, SİNOP NGS NAZIM İMAR PLANI İÇİN İPTAL DAVASI AÇACAK (BAŞKENT GAZETESİ)

HALKIN DEMOKRATİK İRADESİ GASP EDİLEMEZ

GÜNEŞ VAR ETTİ, SANTRALI YOK EDECEK (BİRGÜN)

NİTELİKLİ YAĞMA (GÜNLÜK EVRENSEL)

EMO: SİNOP NGS PROJESİNDEN VAZGEÇİLMELİ (ENERJİGUNLUGU.NET)

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2024 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr


Diğer birimlerin iletişim bilgileri için tıklayınız

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.