MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

`DENEYİMLİ KADROLAR TRT`DEN TASFİYE EDİLİYOR` (GÜNLÜK EVRENSEL)


YAZILI BASINDA ODAMIZ  - 24.05.2019


ELEKTRİK Mühendisleri Odası (EMO) ve Basın Yayın İletişim ve Posta Emekçileri Sendikası (Haber- Sen) "İstihdam fazlası personel" olarak gösterilen 169 kişinin TRT‘den başka kurumlara gönderilmek istenmesini protesto etti.

TRT Ankara Radyosu önündeki açıklamaya HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Oztunç destek verdi.

Haber-Sen Genel Başkanı Musa Ozdemir, "Siyasal iktidarın ‘istihdam fazlası personel‘ uygulaması deneyimli kadroların tasfiyesine dönüştü. Kamu hizmeti yayıncılığından yana yetişmiş, deneyimli, üretmekten yana olan emekçilerin tasfiyesinden derhal vazgeçilmelidir" dedi. Uzman kadroların nereye gönderileceğinin açıklanmasını isteyen Ozdemir, yetkililere "Bir mühendis, ses sanatçısı, prodüktör, yönetmen, spiker, montajcı ve diğerleri bu ülkede kolay yetişmiyor. Belli bir çabanın, emeğin, birikimin ürünü olan bu çalışanları hangi kuruma göndermeyi düşünüyorsunuz? Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı yoksa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın damadı Berat Albayrak‘m yanma Hazine ve Maliye Bakanlığına mı?" sorularını yöneltti.

Ozdemir kurumun birilerinin ‘arka bahçesi‘ olmadığını dile getirerek, "TRT‘yi siyasi kadrolaşma için mekan olarak görenler bilmelidir ki TRT emekçileri sahipsiz değildir" ifadelerini kullandı.

EMO Genel Başkanı Gazi İpek ise, kurumda yaşananlar için bütün demokratik haklarını kullanacaklarını söyledi.

(Evrensel; 24.5.2019) 



ODA BAŞKANI MAHİR ULUTAŞ TV100`DE GÜN ORTASI PROGRAMININ KONUĞU OLDU (04.12.2025)

04.12.2025
 


Çok Okunanlar


EMO ÜYELERİ İÇİN SAĞLIK SİGORTASI İNDİRİMİ

`HOCALARIN HOCASI` PROF. DR. AHMET DERVİŞOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

BÖLÜM BAŞKANLARI TOPLANTISI ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİ

ÜYEMİZ CUMHUR DEMİRKAN`I KAYBETTİK

TMMOB 15. ENERJİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ

EMO TV:YAPAY ZEKA ÇAĞINDA ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE TOPLUMSAL GELECEK

ATEX PATLAYICI ORTAMLARDA ELEKTRİKSEL GÜVENLİK PANELİ DÜZENLENDİ

WEBİNAR: SIFIRDAN ZİRVEYE BAŞARILI BİR İŞLETME NASIL KURULUR?

TÜRKİYE ELEKTRİK ENERJİSİ İSTATİSTİKLERİ KASIM 2025 YAYIMLANDI

ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİNE GAZİANTEP’TE DEVAM EDİLDİ

Okunma Sayısı: 41


Tüm Yazılı Basında Odamız

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2026 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr


Diğer birimlerin iletişim bilgileri için tıklayınız

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.