MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

GÜNDE 1 MİLYON MÜŞTERİSİ OLAN ÇAĞRI MERKEZİ DERNEKLEŞTİ (DÜNYA)


BASINDAN SEÇTİKLERİMİZ


Markalara değer katan müşteri hizmederiyle öne çıkan çağrı merkezleri Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD) çatısı altında örgütlendi. Türkiye‘de çağrı merkezi hizmeti veren dokuz büyük kuruluşun girişimiyle kurulan ÇMD, günde 1 milyon müşterinin aradığı çağrı merkezlerinin faaliyet ve etki alanını genişletmeyi hedefliyor.
 
Sektörün önde gelen büyük çağrı merkezleri CMD, DHL, Finansbank, Global Bilgi, İKS, Koç Sistem, Metis, Vodafone ve Vodatech‘in ortak girişimi ile geçen yıl kasım ayında kurulan Çağrı Merkezleri Derneği‘nin hedef ve amaçları ile ilgili bilgi vermek amacı ile düzenlenen basın toplantısında konuşan Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Pekcan, Türkiye‘de çağrı merkezleri sektörünün, henüz dünya ölçeğine göre küçük boyutta, ancak büyük değer yaratma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Pekkan, Türkiye‘de çağrı merkezleri sektörünün günümüzde finans sektöründen sağlık hizmetlerine, seyahat ve organizasyon sektöründen bilişim ve telekominikasyon sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösterdiğini ifade etti.
 
Avrupa ülkelerinde ortalama 200-400 kişiye bir çağrı masasının düştüğünü kaydeden Pekkan, "ABD‘de bu rakam 100 kişiye 1 masa olarak belirtiliyor. Türkiye‘de ise 2 bin 500 kişiye bir çağrı masası düşüyor. Buradaki fark pazarın potansiyelini gösteriyor" diye konuştu, istihdam yaratılmasında diğer sektörlerden daha ekonomik olduğunu dile getiren Pekkan, "Çağrı merkezlerinde bir masa için yatırım bedeli 10 bin TL. Yani bir kişiyi istihdam edebilmek için bu kadarlık yatırım yetiyor. Sanayide ise bir kişilik istihdam yaratmanın maliyeti 150-200 bin TL. Arada 20 kat daha ekonomik. Bu fark sektöre yapılması gereken desteğin de göstergesi. Özel sektör bu alana son 5 yıl içerisinde 200 milyon TL‘lik yatırım yaptı." dedi.

(Dünya; 28.01.2009)



ODA YONETIM KURULU BASKANI ULUTAS 25. SAAT PROGRAMINA KATILDI

11.06.2025
 


Çok Okunanlar


BITIRME PROJELERI SERGISI BU YIL ALTI MERKEZDE!

ÜST YÖNETİCİLER GENÇLERLE BULUŞUYOR III

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ AKP`NİN ELEKTRİK ZAMMINI AYIPLU BULDU (TÜRKİYE`DE YENİ ÇAĞ GAZETESİ, 05.06.2025)

AYDABIR HAZIRAN SAYISI YAYINDA

ELEKTRİKTE HAKSIZ ZAM HUKUKA TAKILDI (KARAR GAZETESİ, 05.06.2025)

II. TÜRKİYE ELEKTRONİK SANAYİİ VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ KURULTAYI BURSA’DA DÜZENLENİYOR

ELEKTRİK ZAMMI AYIPLI BULUNDU İADE YOLU AÇILDI (ZONGULDAK YENİ ADIM GAZETESİ, 05.06.2025)

ODA YONETIM KURULU BASKANI ULUTAS 25. SAAT PROGRAMINA KATILDI

HAVACILIK VE AVİYONİK SİSTEMLER PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EMO YONETIM KURULU BASKANI MAHIR ULUTAS SOZCU TV`DE DEGERLENDIRMELERDE BULUNDU

Okunma Sayısı: 1164


Tüm Basından Seçtiklerimiz

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2025 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr


Diğer birimlerin iletişim bilgileri için tıklayınız

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.