MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

KONYA ENERJİ ZİRVESİ VE FUARI’NA KATILDIK



 
TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı’na katılarak üyelerimizle bir araya gelip, Oda, sektör, kamu kurum ve kuruluşları işbirliklerini artırıcı faaliyetlerde bulunduk.
 

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı`na EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, Başkan Yardımcısı Cevdet Aslan, Yazman Üye Hatice Bilge Algın, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Lamci, EMO Konya İl Temsilcisi Özkan Keskin, Temsilci Yardımcıları Selçuk Topal, Mustafa Taş, Hamdi Bektaş, Fuat Şaylan ve üyelerimiz katıldı.

Şube Yönetim Kurulu üyeleri EMO Konya İl Temsilciliği standında üyelerimizle bir araya gelerek sahada yaşanan mesleki sorunlar ve sorunların çözüm önerilerini ele aldılar. EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu sektör katılımcıları ile de buluşarak, Oda, sektör ve kamu kurum, kuruluşları arasında işbirliğini artırmak amacıyla görüşmeler yaptı. Sektör ve üyelerimizin webinar, seminer önerileri üzerine işbirliği geliştirilirken, Şube Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu Enerji Zirvesi`nde sektörün sorunları ve çözümüne katkı sağlayacak güncel teknolojiler, enerji verimliliği, yeşil mutabakat uyum çalışmaları, Oda bünyesinde yapılan faaliyetler ve çalışmalar ile meslek alanlarındaki değişim ve dönüşüm konularını içeren bir konuşma yaptı.

Oda çalışmaları, yapılan etkinlikler, seminerler, çalıştaylar hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu konuşmasında ayrıca meslek alanlarımıza yapay zekânın kullanımının katkısı, önemi ve risklerine vurgu yaptı. Dijital dönüşümde Odaların öncü olması gerektiğinin altını çizen Sağıroğlu, özellikle de kritik altyapılar içerisinde yer alan enerji altyapıları, teknolojileri ve uygulamalarında siber güvenlik bakış açısının her zaman dikkate alınmasının önemini anlattı.




ELEKTRİKLİ ARAÇLAR VE YANGIN GÜVENLİĞİ BAŞLIKLI WEBINAR DÜZENLENDİ

01.07.2024
 


Çok Okunanlar


MÜGE’26-AĞUSTOS: “ELEKTRİKLİ ARAÇLAR VE ŞARJ İSTASYONU KURULUM VE PROJELENDİRME”

MÜGE’26-EYLÜL: “ENERJİ ALANINDA YAPAY ZEKÂ UYGULAMALARI”

EMO ANKARA ŞUBESİNİN ALTI AYLIK DEĞERLENDİRMESİNİ YAPIYORUZ

EMO ANKARA ŞUBESİ: ÖZELLEŞTİRME MASALLARININ İFLASI

EMO ANKARA ŞUBESİ’NDEN MADEN İŞÇİLERİNE ZİYARET

EMO`DAN YENİ MEZUN GENÇLER İÇİN ÇALIŞTAY (CUMHURİYET, 21.08.2026)

EMO ANKARA ŞUBESİ: DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE DÜNYA KAN GÖLÜ

EMO MÜHENDİSLİĞİN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRACAK KAYNAK: EMO: ADAY MÜHENDİSLİK UYGULAMASI UCUZ EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR (ENERJİGUNLUGU.NET, 22.08.2026)

EMO`DAN YENİ MEZUN GENÇLER İÇİN ÇALIŞTAY (CUMHURİYET, 21.08.2026)

EMO ANKARA ŞUBESİ’NDEN YÜKSEKÖĞRETİM ELEŞTİRİSİ VE ÇALIŞTAY ÇAĞRISI (TURKİNTERNET.COM, 23.08.2026)

Okunma Sayısı: 199


Tüm Haberler

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2026 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.