MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

ŞUBE DANIŞMA KURULU 4. TOPLANTISI YAPILDI



 
EMO İzmir Şubesi 34. Dönem Danışma Kurulu 4. Toplantısı 14 Eylül 2023 tarihinde yüzyüze ve çevrimiçi (hibrit) olarak Şubemizde gerçekleştirildi. Şube Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Tamer`in açılış konuşması ile başlayan toplantı `Oda-Şube çalışmaları`, ` Mali Durum`, `ETUK 2023 Çalışmaları`, `Şube Çalışmaları Hakkında Değerlendirme` gündemi çerçevesinde gerçekleştirildi.
 


 Oda-Şube Çalışmaları gündeminde, Şubemizin dönem içerisinde gerçekleştirdiği eğitim, seminer ve MİSEM eğitimleri, test ölçüm faaliyetleri, mesleki denetim, komisyon çalışmaları, söyleşi, teknik ve sosyal geziler, basın yayın çalışmaları, dönemsel etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda ayrıca hizmet binasının ikinci katında ve çatıda sürdürülen yapım işlerinin son detayları katılımcılara aktarıldı. Mali durum raporunda ise 2022 ve 2023 yılları Şubenin Tahmini Bütçesi  ve gerçekleşme oranlarının yanı sıra aidat ödeme oranlarına dair bilgiler verildi. Diğer gündemde ise Şubemizin son olarak 2019 yılında gerçekleştirdiği, pandemi nedeniyle bir dönem ara verilen ve 1-3 Kasım 2023 tarihleri arasında yedincisi gerçekleştirilecek olan Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi çalışmalarının genel bir özeti ve değerlendirmesi yapıldı. 

Danışma Kurulu toplantısında, EMO Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş da Oda çalışmaları ve mali süreçler hakkında bilgi aktardı. 

Toplantı; gündem maddelerine ilişkin  katılımcıların görüş ve değerlendirmelerinin ardından sona erdi. 



GENCO ERKAL`I AN`LA`MA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ - VİDEO HABER

06.05.2025
 


Çok Okunanlar


GENCO ERKAL`I ANLAMA ETKİNLİĞİ

SEMİNER: DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE SEKTÖREL UYGULAMALARI

VDE WEBİNARS: TEST METHODS FOR THE ASSESSMENT OF ELECTRİCAL İNSULATİNG MATERİALS

TEKNİK GEZİ : ELECTRICITY EURASIA FUARI

YAŞASIN 1 MAYIS: EMEK BİZİM, GELECEK BİZİM

EMO-GENÇ KAHVALTI BULUŞMASI

ENERJİ PİYASASINDA ADİL VE ŞEFFAF YÖNETİM VURGUSU

ENERJİ PİYASASINDA ADİL VE ŞEFFAF YÖNETİM VURGUSU

YURDUMUN MUTLU GÜNLERİ MUTLAK GELEN GÜNDEDİR…

`DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE SEKTÖREL UYGULAMALARI` SEMİNERİ YAPILDI

Okunma Sayısı: 76


Tüm Haberler

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2025 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.