MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

EMO ANKARA ŞUBESİ KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR



 
EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Şube çalışmalarını güçlendirmek ve kamu kurumları ile ilişkileri güçlendirmek adına gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine Eylül ayında da devam etti. 9-10-11 Eylül 2026 tarihlerinde TEDAŞ, EPDK ve İSGÜM ile görüşen EMO heyetleri Oda ve Şube faaliyetleri hakkında kurumları bilgilendirerek ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
 

 

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Pektaş, Başkan Yardımcısı Erol Akyüzlü ve Şube Teknik Müdürü Eylem Selçuk Demir, 9 Eylül 2026 tarihinde TEDAŞ 6. Bölge Müdürlüğü`nü Ziyaret etti. Bölge Müdürü Ahmet Müdük ve Müdür Yardımcısı Süleyman Güneş ile görüşen EMO Heyeti, genel olarak Oda ve Şube çalışmalarını aktararak, iki kurumun kesişim alanlarında yapılabilecek ortak çalışma ve düzenlemeler üzerine görüştü. Projelerin dijital platformlardan gönderimi, elektrik iç tesisat projelerinde de kamu denetiminin sağlanması gibi konuların ele alındığı görüşmede, EMO tarafından çok önem verilen YG işletme sorumluluğu uygulamasının TEDAŞ 6. Bölge sınırlarında yaygınlaştırılması adına atılabilecek adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Birçok alanda yapılan uygulamaların standartlaştırılabilmesi adına iki kurumun ortak çalışmalar ile karşılaşılabilecek aksaklıkları ve eksiklikleri giderebileceği konular üzerinde görüşüldü.

Bir diğer ziyaretini 10 Eylül 2026 tarihinde EPDK`ya gerçekleştiren Şube YK Başkanı Ramazan Pektaş, Yönetim Kurulu üyesi Tufan Teziş ve Şube Müdürü Neşe Akkoç, burada EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş ve EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanlığı Grup Başkan Vekili Osman Uzan ile görüştü. Elektrik iç tesisleri, elektrikli araç şarj istasyonları, doğalgaz topraklaması ve YG işletme sorumluluğu ana başlıkları üzerinde yapılan görüşmede, özellikle elektrikli araçlar şar istasyonlarının ve ünitelerin denetimlerinin yapılması bu kapsamda bir taslak yönetmelik çalışması yapılmasıkonusunda görüş birliğine varıldı. Şube`nin önümüzdeki süreçlerde gerçekleştirmeyi planladığı etkinlikler ile ilgili bilgilendirmelerin de yapıldığı ziyarette, 18-19-20 Mart 2027 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan EBİKON`na EPDK`nın katkı ve katılımı için davet edildib.

Son olarak 11 Eylül 2026 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü`nü (İSGÜM) ziyaret eden, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Pektaş, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mehmet Baki ve Şube Teknik Müdürü Eylem Selçuk Demir`e İSGÜM Başkanı Aşkın Şöhret ev sahipliği yaptı. Ziyarette, işyerlerinde çalışma hayatı mevzuatı ve işçi sağlığı ve güvenliği adına yapılabilecek düzenlemeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu, Şubemizin önerileri dile getirildi. Önümüzdeki süreçlerde İş Güvenliği Daire Başkanlığı ile daha geniş kapsamlı bir görüşme yapılması üzerinde görüş birliğine varılarak, kurum için yeni düzenlemeler sonrası Odamızı ilgilendiren konularla ilgili bakanlık birimleri ile iletişime geçilmesi konusu not alındı.  

 

 

 

 

 



ELEKTRİKLİ ARAÇLAR VE YANGIN GÜVENLİĞİ BAŞLIKLI WEBINAR DÜZENLENDİ

01.07.2024
 


Çok Okunanlar


MÜGE’26-EYLÜL: “ENERJİ ALANINDA YAPAY ZEKÂ UYGULAMALARI”

MÜGE’26- 16 EYLÜL: “GES PROJELERİNDE MÜHENDİSLİK VE UYGULAMA SÜREÇLERİ”

EMO ANKARA ŞUBESİNİN ALTI AYLIK DEĞERLENDİRMESİNİ YAPIYORUZ

EMO ANKARA ŞUBESİ: ÖZELLEŞTİRME MASALLARININ İFLASI

EMO ANKARA ŞUBESİ: DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE DÜNYA KAN GÖLÜ

EMO ANKARA ŞUBESİ: DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE DÜNYA KAN GÖLÜ

EMO MÜHENDİSLİĞİN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRACAK KAYNAK: EMO: ADAY MÜHENDİSLİK UYGULAMASI UCUZ EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR (ENERJİGUNLUGU.NET, 22.08.2026)

EMO ANKARA ŞUBESİ KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

EMO ANKARA ŞUBESİ’NDEN YÜKSEKÖĞRETİM ELEŞTİRİSİ VE ÇALIŞTAY ÇAĞRISI (TURKİNTERNET.COM, 23.08.2026)

EMO ANKARA ŞUBESİ, YENİ MEZUN GENÇLERİN SORUNLARI İÇİN ÇALIŞTAY DÜZENLİYOR: DİPLOMALI İŞSİZ KONUSU VE ÖĞRETİMDEKİ SORUNLAR MASAYA YATIRILACAK (CUMHURİYET.COM, 21.08.2026)

Okunma Sayısı: 16


Tüm Haberler

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2026 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.