MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

   · ŞUBE Giriş Sayfası

 ANKARA ŞUBE

   · 

ŞUBE TARİHÇESİ

   · 

ŞUBE YÖNETİM KURULU

   · 

ŞUBE DENETÇİLERİ

   · 

ŞUBE ÇALIŞANLARI

   · 

KOMİSYONLAR

   · 

ÇALIŞMA PROGRAMI

   · 

ÇALIŞMA RAPORU

   · 

TEMSİLCİLİKLER

   · 

HABERLER

   · 

DUYURULAR

   · 

GÖRÜŞLER-RAPORLAR

   · 

BASIN AÇIKLAMALARI

   · 

YAZILI BASINDA ŞUBEMİZ

   · 

GÖRSEL BASINDA ŞUBEMİZ

   · 

BASINDAN SEÇTİKLERİMİZ

   · 

YİTİRDİKLERİMİZ

   · 

EVLİLİK DUYURULARI

   · 

YENİ DOĞAN DUYURULARI

   · 

İŞ YAŞAMI DUYURULARI

   · 

MİSEM EĞİTİMLERİ

   · 

EĞİTİMLER

   · 

İSTATİSTİKLER

 
Şube Kapsamındaki İller:

 AFYONKARAHİSAR   ANKARA   ÇANKIRI   ERZİNCAN   ERZURUM   KASTAMONU   KAYSERİ   KIRŞEHİR   KONYA   NEVŞEHİR   SİVAS   TOKAT   YOZGAT   AKSARAY   KIRIKKALE 
 

 
HUKUKİ DESTEK
 

EMO Ankara Şubesi
Haber Bülteni
SAYI: 2023.4

Tüm Sayılar

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 26. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI



Özet

Değerli Meslektaşlarımız, Saygıdeğer Üyelerimiz,

Değişen, gelişen ve dijitalleşen bir dünyada yaşıyoruz. Bu değişimi hem yaşıyor hem de bu değişime katkılar veriyoruz. Dünya meslek örgütlerinin yapılarını meslektaşlarına ve topluma katkılarını inceleyerek odamızın gelişimine katkı sağlamak, meslektaşlarına daha iyi ve nitelikli hizmetler vermek amacıyla hazırlanan bu program, belirli bir felsefe ile hazırlanmış ve sizlere sunulmuştur. Şube çalışmalarımız; meslektaşımıza daha iyi hizmet verilmesi temelinde çevreye ve doğaya ve canlılara saygılı, hepimizin yönettiği bir meslek odası oluşturma hedefiyle yapılmaktadır. "Fikri Hür, Vicdanı Hür ve İrfanı Hür" mühendisler olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi olarak; Dijitalleşme; Uluslararası Etkileşimlerin Arttırılması; Yenilikçi ve Vizyoner Bakış Açısının Güçlendirilmesi; Akademik Yaklaşımın Arttırılması kapsamında programı hazırlayıp daha kaliteli, planlı ve verimli olarak üyelerimiz için çalışmalarımızı sürdürmeyi hedeflemekteyiz.

 

1.   Giriş

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi 26. Dönem Yönetimi olarak seçimlerde üyelerimize söz verdiğimiz gibi; Odamızın görev ve sorumlulukları çerçevesinde yönetmeliklere bağlı olarak bu dönem aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak, mesleğimizin saygınlığını daha da arttırmak, meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek, ülkemizin gelişimine daha çok katkı sunmak, yanlışlıkların karşısında ve doğruların yanında olmak ve en önemlisi ise tüm bunları siyaset üstü bir anlayışla bilimsel bir bakış açısı içirişinde sürdürmek için çalışıyoruz.

Takip eden başlıklarda çalışma takvimi ve programımıza ait detaylar verilmiştir.

 

2.   TMMOB`ye Bağlı Odalar, Emek ve Meslek Örgütleri, Kent Konseyleri ve Forumlarla İlişkiler

·        TMMOB`ye bağlı odalar ile mesleki yaklaşımların birleştiği alanlarda ortak çalışmalar yürütmeye, bu çalışmaların odamıza katkıda bulunmasını sağlamak için çaba gösterilecektir.

·        Meslek alanlarımızdan doğru kent gündemini ilgilendiren konularda kamuoyunu bilgilendiren tüm etkinliklerde ve platformlarda yer almak hedeflerimiz arasındadır.

·        Yeşil Mutabakat, Yeşil enerji, enerji tasarrufu, verimli enerji konularında Kent Konseyleri ile birlikte çalışmalar yapılacaktır.

3.   Üniversiteler ile ilişkiler

·        Üniversiteler ile yakın çalışmalar yapılacaktır. Bu bağlamda, Tüm bölüm başkanlarımızın içerisinde olacağı bir "Meslek Bölüm Başkanları Danışma Kurulu" kurulacaktır.

·        Üniversitelerin ilgili üst makamları ile görüşmeler sağlanacak, mesleki işbirlikleri ile ilgili protokoller imzalanacaktır.

·        Genç üye sayısını arttırmak için mevcut yapılara ilave olarak, mesleki bilgi, tecrübe ve becerilerin paylaşıldığı platformlar kurulması hedeflenmektedir.

4.   Yasal Otoriteler ve Sektörle İlişkiler

·        Kamu yararı için yapılan protokoller çerçevesinde kamu kurum/kuruluşları (Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ankara Valiliği, TEDAŞ, TEİAŞ, EÜAŞ, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Sanayi İl Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıkları vb.), belediyeler ve dağıtım şirketleri ile ilişkiye geçecek, var olan ilişkileri geliştirilmesi hedeflenmektedir.

·        Mesleki denetimlerin arttırılması ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yürütülecektir.

·        Sektörün ihtiyaç duyduğu alanlarda, havacılık elektroniği, gömülü yazılım, yapay zeka uzmanlığı, BT Denetimleri, Veri Bilimi uzmanlığı, vb. konularda yeni meslek alanları çalışmaları başlatılacaktır.

5.   Teknik Büro Hizmetleri

·        SMM üyelerin mesleki faaliyetleri kapsamındaki denetimlerine yönelik çalışmalarda bulunulacaktır.

·        Dağıtım bölgelerinde yaşanılan problemler tespit edilecek, çözümleri için gerekli girişimlerde bulunulacaktır. Bu çalışma temsilciliklerimiz coğrafyasındaki dağıtım şirketlerini de kapsayacaktır.

·        İlgili yönetmelikler ve tip sözleşmelere yönelik çalışmalar yapılacaktır. Uygulamaların basit, sade, anlaşılabilir ve hiç bir öznel değerlendirmeye neden olmayacak şekilde düzenlenmesi için çalışmalar yürütecektir.

·        Temsilciliklerdeki personel, Temsilci ve Temsilci Yardımcılarına mesleki denetim ve güncel gelişmeler (mevzuat değişiklikleri, uygulamada karşılaşılan aksaklıklar vb.) ile ilgili olarak düzenli aralıklarla eğitim vermeye devam edecektir.

·        Verilen hizmetlerin dijitalleştirilmesi, işlemlerin hızlandırılması ve hizmet kalitesinin artırılması için çalışmalar yapılacaktır.

6.   Stratejik Planlama ve Gelişim

 

·        EMO Ankara Şubesi 26. Dönem Yönetimi olarak şubemizi ve faaliyetlerimizi geliştirmek için veri temelli yaklaşımlar ve karar destek sistemleri kurulması, veriye dayalı karar sistemleri geliştirilmesi, güncel teknolojileri kullanarak hem hizmet kalitesini arttırma hem de memnuniyeti yükseltme ye yönelik analizci yaklaşım sürdürülecektir. Takip edilecek işlem adımları aşağıda verilmiştir.

 

    Bu dönem içerisinde yapılacak olan Şube çalışmaları, aşağıda da verildiği gibi dört ana başlık altında ele alınacak ve Şube Çalışma Takviminin de ruhunu oluşturacak yaklaşım temel alınarak çalışmalar yapılacak ve bunlar Odamıza kazandırılacaktır.

 

7.   Yenilikçi-Dönüşüm Hizmetleri

7.1.           ODAMIZI DİJİTALLEŞTİRECEĞİZ

Odamızın dijitalleşmesini ve dijital teknolojilerden faydalanmasını artırmak için yapılacak çalışmalar ve başlıkları aşağıda verilmiştir.

·        Hesap verebilir, şeffaf, kaliteli, hızlı ve memnuniyet düzeyi yüksek çalışmalar yapacağız.

·        Çevrim içi üyelik sistemi kuracağız.

·        İ-seçim sistemini getireceğiz.

·        Artık üyelerimiz kış günü yapılan şube seçimlerinde uzaktan oyunu kullanabilecektir.

·        E-devlet ile entegrasyon sağlayacağız.

·        Toplantılarımızı dijital ortamlara taşıyacağız.

·        Şeffaf yönetim anlayışı gereği yönetim toplantılarımızı dijital ortamlarda yapacağız ve canlı olarak yayınlayacağız.

7.2.           TÜM ÜYELERİMİZE VERİLEN HİZMETLERİ DİJİTALLEŞTİRECEĞİZ. HİZMET VEREN DANIŞMA/DESTEK/ÖN HATTI AÇACAĞIZ

·        Karşılaşılan problemlere hızlı çözüm sunacak destek hattı kuracağız.

·        Hukuk başta olmak üzere farklı konularda danışmanlık desteği vereceğiz.

·        Verilen hizmetlerin dijitalleştirilmesini sağlayacağız.

·        Meslektaşlarımızın güncel teknolojik çözümlerden faydalanmasını sağlayacağız.

·        Memnuniyet anketleri düzenleyeceğiz.

·        Mevcut yönetmelik veya yönergeleri yanlışlıklardan ve hatalardan ayıklayıp tekrar yayımlayacağız.

7.3.           MESLEK ÖRGÜTÜMÜZÜN TOPLUMDA VE KURUMLAR NEZDİNDE SAYGINLIĞININ ARTIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

·        Elektrikli araçların arttığı günümüzde şarj istasyonu kurulum, denetim ve işletmeye alınma yetki onayının odamız için zorunlu tutulması için çalışacağız. Akredite laboratuvarları destekleyeceğiz. Değişen ve gelişen dünyada, meslektaşlarımızın dijital değişim ve dönüşümden daha fazla faydalanmaları, yeni iş alanları açılması, iş imkânlarının arttırılması için çalışacağız.

·        Odamızın yeni yönetim anlayışını kamuoyu, kurum, üniversite ve sektöre anlatacak faaliyetler yapacağız. "Mühendis nedir?" diye odamızın internet sayfasında meslektaşlarımızı aşağılayan tanımları ortadan kaldıracağız. Doğru tanımlamaların yapılmasına katkılar sunacağız.

·        Uluslararası benzer örgütlerle iş birliğini arttırıcı faaliyetler organize edeceğiz. İş birliklerini başlatacağız.

·        Elektrik, elektrik-elektronik, elektronik, elektronik-haberleşme, kontrol mühendisliği ve biyomedikal mühendisliğinin ülkemize ve toplumumuza katkılarını, saygınlığını, önemini ve "mühendisliğin ülkelerin gelişiminin temel gücü" olduğunu her yerde daha çok haykıracağız, bunun için somut çalışmalar yapacağız.

·        Mesleğimize katkı sağlayan üyelerimize, "Hizmet, Başarı, Meslek Ödülleri" vb. ödüller vereceğiz.

·        Genç mezunlarımıza, mesleğimizi ve Odamızı daha çok sevdirecek çalışmalar yapacağız.

·        Üniversitede okuyan gençlerimizin ulusal ve uluslararası şirketlerde staj yapmaları, proje üretmeleri ve çalışmalar yapmasını sağlayacak çalışmalar yapacağız.

·        İletişime açık bir yönetim anlayışı içerisinde sadece üyeler ve meslektaşlarımızla değil ilgili kurumlar, kuruluşlar, sektörler ve üniversiteler ile daha çok iletişim içerisinde olacağız.

7.4.           MESLEĞİMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK FAALİYET VE ETKİNLİKLERE AĞIRLIK VERECEĞİZ

·        SMM üyelerimizin sadece elektrik alanında değil, Otomasyon, Endüstri 4.0, Blokzincir, Yapay Zeka, Robotlar, Akıllı Şebekeler, Siber Güvenlik, Veri Analitiği, Elektrikli Araçlar gibi yeni alanlarda da faaliyet gösterilebilmesi için çalışmalar yapacağız.

·        Meslekî saygınlığın arttırılması için çalışmalar yapacağız.

·        Kadın meslektaşlarımızın istihdamını arttırmak için girişimlerde bulunacağız ve çalışmalar yapacağız.

·        Yüksek gerilim işletme sorumluluğu hizmetinin kapsamını genişleteceğiz.

·        Bilirkişilik yapısının geliştirilmesi ve genişletilmesi için çalışmalar yapacağız.

·        EMO üyelik alanlarında faaliyet gösteren tüm üniversitelerde Genç EMO benzeri topluluklarının yaygınlaştırılması için çalışacağız.

·        Gençlerimizin sosyal, sanatsal, ve teknik faaliyetlere katılımını sağlayarak, geleceğe hazırlanmalarına destek olacağız.

·        Asansör sektöründe çalışan üye mühendislerimiz ile ilgili sorunları çözmek için meslektaşlarımıza denetim ve yetki verilmesini sağlayacağız.

·        Kamuda görev alan mühendislerimizin sorunlarını çözmek için çalışmalar yapacağız.

·        Meslek çalışanlarımızın haklarının korunması için girişimlerde bulunulacaktır.

·        Yenilenebilir enerji sistemleri ve akıllı şebekelere ilginin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapacağız.

·        Meslektaşlarımızın yeni iş alanları kurmalarını özendirici faaliyetler yapacağız, yapılacak çalışmalara katkılar vereceğiz.

7.5.           TÜM MÜHENDİSLERİMİZİN VE ÜYELERİMİZİN SORUNLARIYLA YAKİNEN İLGİLENMENİN YANINDA ÖZELLİKLE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLERİMİZİN;

·        Biyomedikal mühendisliğine önem verilmesi ve bu meslek alanı bilgilerinden kurum ve sektörlerimizin daha çok istifade etmeleri için çalışmalar yapacağız.

·        Başta hastaneler ve tıbbı cihazların belirtilen normlarda çalışmalarını sağlamak için testlerin yapılabileceği yeni meslek alanlarının tanımlanması için çalışmalar yapılacaktır.

·        İşsizlik sorununa çare olabilmek için tüm hastanelerde zorunlu biyomedikal mühendisleri görevlendirilmesi için ilgili kurumlarla görüşmeler başlatacağız.

·        Ülkemizdeki tüm tıbbî cihaz stok yönetiminin biyomedikal mühendislerimiz tarafından işletilmesi, yönetilmesi, test edilmesi veya denetlenmesi için çalışmalar yapacağız.

7.6.           ULUSLARARASI PROJE OFİSİ KURACAĞIZ

·        Hem meslektaşlarımızın uluslararası katılım ve katkılarını arttırmak hem de uluslararası proje deneyimleri kazanmaları ve geliştirmelerine katkı sağlamak için projeler yapacağız.

·        Ortak çalışmalar yaparak, bilgi, tecrübe, yetenek ve karşılıklı kültür paylaşımını arttıracağız.

·        Gençlerimizi bu projeler içine alıp uluslararası deneyim kazanmalarına katkılar sağlayacağız.

·        Gençlerimizin uluslararası deneyimlere kısa sürede sahip olmalarını sağlayacak ve mezuniyet sonrası yurtdışına gitmemeleri için sosyal sorumluluk projeleri oluşturacağız.

·        Kültürler arası bilgi ve tecrübe paylaşımının yaygınlaşmasına katkılar vereceğiz

7.7.           IEEE GİBİ ULUSLARARASI MESLEK ÖRGÜTLERİNİN FAALİYETLERİNİ YAKİNEN TAKİP EDECEĞİZ

·        Bu örgütlerin oluşturduğu taksonomilerden faydalanılarak mesleğimizin ülkemizde önemi ve kapsamının daha iyi anlaşılması için yeni çalışmalar yapacağız.

·        Standartları takip eden bir Oda değil standartların oluşumuna da katkı veren bir oda olacağız.

·        Dünyada son yıllarda gündemde olan, açık bilim, açık toplum, açık kaynak, açık kod, açık yapay zeka, açık platform gibi örneklerden faydalanılarak "açık-EMO" yapısını geliştireceğiz.

·        Mesleki gelişimin yaygınlaşması için açık kaynak içerik üretme projeleri yapacağız.

8.   Eğitim Merkezimizi ve Faaliyetlerimizi Büyüteceğiz ve Geliştireceğiz.

·        100 farklı alanda sertifika programları açarak meslektaşlarımızın meslekî bilgi birikimi, beceri, yetenek ve deneyimlerini arttırılmasına katkılar sağlayacağız.

·        EMO dijital akademi kuracağız.

·        Üniversitelerimiz ile iş birliklerimizi arttıracağız.

·        Açık kaynak içerik platformu oluşturacağız.

·        Üyelerimizin lisansüstü eğitim almalarını destekleyeceğiz.

·        Odamıza uzaktan eğitim merkezi kuracağız ve ihtiyaç duyulan her alanda uzaktan eğitim vereceğiz.

·        Eğitim-öğretim faaliyetlerinin akredite edilmesi, sertifikalandırılması, iyileştirilmesi faaliyetlerine aktif olarak katılım sağlayacak ve destek vereceğiz.

9.   Üye İlişkileri ve Örgütlenme, EMO-Genç Çalışmaları

·        Odamıza üye olmayan veya siyasetle fazla uğraşıldığı gerekçesiyle üye olmak istemeyen tüm meslektaşlarımızı kucaklayacak, meslektaşlarımızı odamıza tekrar kazandıracağız.

·        Odamızdan atılan, ayrıştırılan, ötekileştirilen, aidat ödemediği için ilişiği kesilen veya odamıza artık güven duymayan meslektaşlarımızı tekrar odamızla barıştırıp buluşturacağız, deneyimlerinden faydalanacağız.

·        Üyelerimizin; özlük haklarını iyileştirmek için çalışacağız. Sosyal etkinliklere katılım için özendireceğiz. Planlı bir kariyer yapmalarına katkılar sağlayacağız. Kolay iş bulmalarını sağlayacak çözümler geliştireceğiz. Çevrim içi yabancı dil eğitim programları başlatacağız.

·        Yeşil pasaport (15 yılını dolduranlara) alabilmeleri için ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştireceğiz.

·        Özellikle de kamuda ve özel sektörde çalışan/çalışabilecek engelli meslektaşlarımıza daha fazla kontenjan açılmasına katkı sağlamak için çalışacağız.

·        Çevre duyarlılığı ile alakalı daha fazla iş yapmaları ve bu konuda yeni projeler hazırlamalarına zemin oluşturacak çalışmalar yapacağız.

·        Üyelerimize Yeni İş Alanları Açılması İçin Çalışmalar Yürüteceğiz Elektrikli araçların arttığı günümüzde şarj istasyonu kurulum, denetim ve işletmeye alınma yetki onayının odamız için zorunlu tutulması için çalışacağız.

·        Akredite laboratuvarları destekleyeceğiz.

·        Değişen ve gelişen dünyada, meslektaşlarımızın dijital değişim ve dönüşümden daha fazla faydalanmaları, yeni iş alanları açılması, iş imkânlarının arttırılması için çalışacağız.

·        Sosyal etkinlikleri artıracağız.

·        Meslektaşlarımızın ilgi ve alakasına göre sosyalleşme sahaları oluşturacak; bu kapsamda sportif ve sanatsal kurslar açarak meslektaşlar arası sosyalleşmeye ve bireysel gelişime katkıda bulunacağız.

10.              Basın-Yayın Faaliyetleri

·        Seçkin öğretim üyelerimize ve üstat meslektaşlarımıza 100 temel eser niteliğinde güncel kitaplar hazırlatıp, tüm üyelerimizle açık kaynak olarak paylaşacağız.

·        Odamız etkinliklerinin üyeye yansıtıldığı yayın faaliyetleri (bülten, kitap, broşür, web sayfası vb.) periyotlarına uygun bir şekilde düzenli olarak yayımlanmaya devam edeceğiz.

·        Şubemizin ve Odamızın çalışmalarını, etkinliklerini, raporlarını üyelerimiz ve kamuoyuna yazılı/sesli/görüntülü yöntemlerle en geniş şekilde duyurabilmenin yollarını gerçekleştireceğiz.

11.              Temsilcilik Çalışmaları

·        Daha etkin çalışmalar yapmalarına katkılar sağlayacağız.

·        Kamu kurumları ve özel sektörde daha etkin roller almaları için çalışacağız.

·        Temsilcilik büroları açılmasına, kamu kurumları ve özel sektörle ilişkilerin canlı tutulmasına destek olacağız.

·        Temsilcilik temayül yoklamasını / seçimlerini internet üzerinden yapacağız.

·        Temsilciliklerimizi güçlü ve etkin bir yapıya kavuşturacağız. Demokratik yönetim anlayışımız gereği, üyelerimiz kendilerini temsil edecek İl Temsilcilerini kendileri seçecektir.

·        Şube olma şartını sağlayan Temsilciliklerimizi şube olmaları için destekleyeceğiz.

 

12.              Komisyon Çalışmaları

Başlangıç olarak 17 komisyon ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu komisyonlar; Enerji Komisyonu; SMM Komisyonu; Yapı Denetim Komisyonu; Yönetmelikler ve Standartlar Komisyonu; Sosyal Etkinlikler Komisyonu; Yayın Kurulu Komisyonu; Üye İlişkileri ve Örgütlenme Komisyonu; Telekomünikasyon Komisyonu; Elektrikli Araçlar Komisyonu; Bilişim Teknolojileri ve Güvenlik Komisyonu; İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu; Eğitim Komisyonu; Asansör ve Elektromekanik Taşıyıcılar Komisyonu; Bilirkişilik Komisyonu; Kadın Mühendisler Komisyonu; Endüstriyel Uygulamalar Komisyonu; Akıllı ve Yeşil Şehir Yönetimi Komisyonu olarak özetlenebilir. Daha önceki maddelerde de belirtildiği gibi yapılacak çalıştaylar ile yeni komisyonlarda zaman içerisinde açılacaktır.

13.              Etkileşim Platformları Çalışmaları

·        Ulusal ve uluslararası farklı sektör, kurum, enstitü, temsilcilik, şubeler veya birimlerle iş birliklerimizi, çalışmalarımızı, paylaşımlarımızı arttıracağız.

·        Daha güçlü bir EMO yapısı kurulmasına ve mevcut yapının iyileştirilmesi için çalışacağız.

·        Paylaşımlar için etkileşim platformları kuracağız.

·        Etkileşimi ve katkıları artırmak için; EMO Akademisyen; EMO Sektör; EMO Kariyer; EMO Kamu; EMO Kadın; EMO Sanat; EMO Bilim; EMO Çevre; EMO Engelli; EMO Serbest Konuşmacı; EMO Uluslararası; EMO Standartlar ve Yönetmelikler; EMO Hukuk

gibi yeni yapılar kuracağız.

14.              Sonuç

26. Dönem EMO Ankara Şubesi Yönetimi olarak;

·        mesleğimizi insanlığa faydalı ve çevreye duyarlı hale getirme,

·        insani değerlere saygı duyma,

·        mühendislik kavramını zihinlerde yeniden şekillendirerek, yenilikçi, gelişimci, girişimci ve üretici konuma getirmek için çalışmalar yapma,

·        dijital bakış açısını faaliyetlere ve hizmetlerine aktarma,

·        meslektaşların hayatını kolaylaştıracak önlemler alma,

·        ülkemizin gelişimine katkı sağlama, ve son olarak

birlikte yönetme ve çalışmalarımızı hep beraber sürdürmektir.

 


 



“SANAL ÇALIŞANLAR GELİYOR” RPA: ROBOTİK SÜREÇ OTOMASYONU BAŞLIKLI WEBINAR DÜZENLENDİ

21.07.2023
 


Çok Okunanlar


TÜRK TELEKOM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NATO VE TAFİCS GRUP MÜDÜRLÜĞÜ`NE ZİYARETTE BULUNULDU

EMO ANKARA ŞUBESİ 26. DÖNEM YÖNETİM KURULU BAŞKANI PROF DR. ŞEREF SAĞIROĞLU`NA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA ATANMASINDAN DOLAYI TEBRİK ZİYARETİ

TÜRK TELEKOM A.Ş. ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ`NE ZİYARET

KAMUSAL SİBER SAVUNMA DERNEĞİ’NDEN ŞUBEMİZE ZİYARET

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

8. SAMSUN İNŞAAT FUARI DÜZENLENİYOR

3 MAYIS DÜNYA ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ GÜNÜ KUTLU OLSUN!

YAŞASIN 1 MAYIS!

SANAYİ VE TEKNOLOJİ ANKARA İL MÜDÜRÜ MUHAMMED POLAT VE ÜYEMİZ REFİK GÜLER ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİ

Okunma Sayısı: 145


Tüm Haberler

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2024 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.