|
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Isparta İl Temsilciliği tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler kapsamında, tiyatro sever üyeler ve aileleri keyifli bir akşamda bir araya geldi.
30 Mart 2026 Pazartesi günü Süleyman Demirel Üniversitesi Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde sahnelenen, tek perdelik komedi türündeki “Boşanma Teklifi” adlı oyun, başarılı oyuncular Merve Sevi ve Barbaros Uzunöner’in etkileyici performanslarıyla izleyiciyle buluştu.
Yoğun ilgi gören oyun, salonu dolduran izleyiciler tarafından beğeniyle takip edildi. Eğlenceli anlara sahne olan gösteri, izleyicilerin alkışları eşliğinde sona erdi.
EMO Antalya Şubesi olarak, üyelerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerde bir araya gelmesini önemsemekteyiz. Bu kapsamda düzenlenen tiyatro etkinliği, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Benzer etkinliklerin önümüzdeki süreçte de devam etmesi planlanmaktadır.
|