MERKEZ ADANA ŞUBE ANKARA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE DENİZLİ ŞUBE DİYARBAKIR ŞUBE ESKİŞEHİR ŞUBE GAZİANTEP ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KOCAELİ ŞUBE MERSİN ŞUBE SAMSUN ŞUBE TRABZON ŞUBE

   · ŞUBE Giriş Sayfası

 MERSİN ŞUBE

   · 

ŞUBE TARİHÇESİ

   · 

ŞUBE YÖNETİM KURULU

   · 

ŞUBE DENETÇİLERİ

   · 

ŞUBE ÇALIŞANLARI

   · 

KOMİSYONLAR

   · 

ÇALIŞMA PROGRAMI

   · 

ÇALIŞMA RAPORU

   · 

TEMSİLCİLİKLER

   · 

HABERLER

   · 

DUYURULAR

   · 

GÖRÜŞLER-RAPORLAR

   · 

BASIN AÇIKLAMALARI

   · 

YAZILI BASINDA ŞUBEMİZ

   · 

GÖRSEL BASINDA ŞUBEMİZ

   · 

BASINDAN SEÇTİKLERİMİZ

   · 

YİTİRDİKLERİMİZ

   · 

EVLİLİK DUYURULARI

   · 

YENİ DOĞAN DUYURULARI

   · 

İŞ YAŞAMI DUYURULARI

   · 

MİSEM EĞİTİMLERİ

   · 

EĞİTİMLER

   · 

İSTATİSTİKLER

 
Şube Kapsamındaki İller:

 MERSİN   NİĞDE   KARAMAN 
 

 
FORMLAR
 
ÜYELİK
 
SMM
 
TEMSİLCİLİKLER
 
MİSEM BAŞVURU FORMU
 
SMM YÖNETMELİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİK
 
RADYO
 
EN AZ ÜCRET TANIMLARI KİTAPÇIĞI
 

EMO Mersin Şubesi
Haber Bülteni
SAYI: 27

Tüm Sayılar

· 

GENEL

· 

SMM

· 

ÜYELİK İŞLEMLERİ

· 

MİSEM

· 

EMO E-POSTA

· 

FERDİ KAZA SİG.

· 

İMZA YETKİSİ

· 

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

· 

SORUN SÖYLEYELİM

· 

ENERJİ KİMLİK BELG.

· 

ENAZ (ASGARİ) ÜCRETLER

· 

YAPI DENETİM

· 

E-İMZA

· 

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

· 

LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK

· 

EMBK

· 

KVKK

ARKADAŞLARIMIZI HEMEN SERBEST BIRAKIN


GÜNDEM  - 09.07.2013

 
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu, aralarında EMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyza Metin`in de bulunduğu Taksim Dayanışması temsilcilerinin bu akşam (8 Temmuz 2013) Gezi Parkı`na ulaşmaya çalışırken gözaltına alınmalarını kınadı `Arkadaşlarımızı gözaltına alarak, sokakta şiddet uygulayarak, halkın iradesini zayıflatacaklarını sananlar şunu iyi bilmelidir ki, bu ülkenin mühendis, mimar ve şehir plancıları görevi devralarak, mücadele bayrağını yükseltecektir` denilen açıklamanın tam metine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.
 

 

ARKADAŞLARIMIZI HEMEN SERBEST BIRAKIN

AKP İktidarı‘nın uyguladığı 12 Eylül yöntemleri, meslek örgütlerinin yöneticilerini gözaltına alınmasına kadar uzanmıştır. Taksim Meydanı ve Gezi Parkı‘nın halka kapatılması yönelik girişimleri protesto edenlere karşı takılınan düşmanca tutum, ifade özgürlüğünün kullanılabilmesine olanak bırakmamıştır. Tüm bu girişimlerine rağmen, başta İstanbul‘da olmak üzere halkımız ülke genelindeki meydanlardan uyarılarını sürdürmektedir.

AKP İktidarı‘nın sıkı yönetim ilan ederek yürüttüğü Taksim Meydanı ve Gezi Parkı‘na yönelik hukuksuz girişimler, sokakta sürek avı düzenlenmesi boyutlarına kadar ulaşmıştır. Aralarına Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyza Metin‘in de bulunduğu Taksim Dayanışması temsilcilerinin bu akşam (8 Temmuz 2013) gözaltına alınmışlardır. Metin‘in yanı sıra Taksim Dayanışması‘nın bileşenlerini temsilcileri olan TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi İkinci Başkanı Süleyman Solmaz, Mimarlar Odası İstanbul Şubesi İkinci Başkanı Sabri Orcan, Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi Sekreteri Akif Burak Atlar, Sekreter Yardımcısı Sezi Toprakçı, Mimar Mücella Yapıcı, Taksim‘den kullanıma törenle açılan Gezi Parkı‘na ulaşmaya çalışırken gözaltına alınmıştır.

Siyasi iktidarın, mahkeme kararlarına ve halkının tepkilerin rağmen Taksim Meydanı‘nda sıkıyönetim uygulamaları ile aklına esen her düzenlemeyi hayata geçiremeyeceği şimdiye kadar anlamış olması gerekirdir. Şiddet dozunu artırarak, mimarların, mühendislerin ve şehir plancılarının kentlerine ve hayata sahip çıkmaktan vazgeçireceklerini sananlar, hiç bir otoriter rejimin uzun süre iktidarda kalamadığını hatırlaması gerekir.

Arkadaşlarımızı gözaltına alarak, sokakta şiddet uygulayarak, halkın iradesini zayıflatacaklarını sananlar şunu iyi bilmelidir ki, bu ülkenin mühendis, mimar ve şehir plancıları görevi devralarak, mücadele bayrağını yükseltecektir. Ülkenin en saygın meslek örgütlerinin yöneticilerinin bile gaza ve şiddete maruz kalmadan ifade özgürlüğünü kullanamamasını kınıyor, arkadaşlarımızın hemen serbest bırakılmalarını talep ediyoruz.

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI
YÖNETİM KURULU
8 Temmuz 2013



EMO MERSİN ŞUBE YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ DOÇ. DR. ALKAN ALKAYA ENERJİ TASARRUFU HAFTASINDA ENERJİ TASARRUFU VE ENERJİNİN VERİMLİ KULLANIMI İLE İLGİLİ SUN RTV / İÇEL TV ORTAK YAYİNİNDA TUĞBA YÜRÜK İLE GÜN IŞIĞI PROGRAMINA KONUK OLDU

22.01.2024
 


Çok Okunanlar


2026 YILI SMM-BT BAŞVURULARI BAŞLADI

EMO 7. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ENERJİ SEMPOZYUMU DUYURUSU

EMO GENÇ TANIŞMA KOKTEYLİ

YENİ KAYIT OLAN ÜYELERLE KAHVALTI ETKİNLİĞİ

TÜRK TELEKOM MERSİN İL MÜDÜRÜNE ZİYARET

ELEKTRİK TESİSLERİ ULUSAL KONGRE VE SERGİSİ DÜZENLENDİ.

Okunma Sayısı: 298


Tüm Gündem

Sayfayı Yazdır



 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME
 

COPYRIGHT © 2005-2025 TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ
IHLAMUR SOKAK NO:10 KIZILAY/ANKARA
TEL: +90 (312) 425 32 72 (PBX) - FAKS: +90 (312) 417 38 18

KEP ADRESİ : emo.merkez@hs01.kep.tr

 
 
Key Yazılım Çözümleri A.Ş.