|
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi tarafından, 12 Mart 2026 Çarşamba günü Elektrik Mühendisi Hakan Yüksel Güzel’in sunumuyla “Yapay Zekâ Destekli Şebeke Yönetimi ve Kestirimci Bakım” başlıklı seminer düzenlenecektir. EMO İzmir Şubesi Hizmet ve Eğitim Merkezi’nde saat 18.00’da başlayacak etkinlikte, geleceğin esnek şebeke mimarisine ışık tutulacak; yapay zekâ destekli şebeke fiziği ele alınacaktır. Seminere tüm üyelerimiz davetlidir.
Seminer
YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ ŞEBEKE YÖNETİMİ VE KESTİRİMCİ BAKIM
- Modern Şebekelerde Paradigma Değişimi
- Yapay Zekâ Destekli Şebeke Fiziği
- Kestirimci Bakım Uygulamaları
- Grid-Forming Sistemler ve Esnek Şebeke Mimarileri
HAKAN YÜKSEL GÜZEL Elektrik Mühendisi
Tarih: 11 Mart 2026 Çarşamba Saat: 18.00 Yer: EMO İzmir Şubesi Hizmet ve Eğitim Merkezi Kazım Dirik Mah. Üniversite Cad. 374/1 Sk. No: 1 Bornova - İzmir Konum

Hakan Yüksel Güzel: Yıldız Teknik Üniversitesi mezunudur. Dortmund Üniversitesi ve Ruhr Üniversitesi`nde teknik eğitim programlarına katılmıştır. Yaklaşık 30 yıllık meslek hayatında Siemens, Areva, AEG-Daimler Benz, Alstom ve Schneider Electric gibi uluslararası firmalarda görev almış; enerji üretim, iletim ve dağıtım sistemleri, orta gerilim altyapıları ve büyük ölçekli tesis projelerinde yönetici pozisyonlarında çalışmıştır. 2009–2023 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi`nde Avrupa Birliği Proje Koordinatörü olarak görev yapmış ve Türkiye`de belediye ölçeğinde ilk 400 kW enerji depolama sistemi projesinin gerçekleştirilmesine öncülük etmiştir. Halen yenilenebilir enerji projeleri, enerji depolama sistemleri, şebeke stabilitesi ve yapay zekâ destekli enerji yönetimi alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.
|